Александра Сърчаджиева загуби и майка си, и мъжа си, но баща й все още е жив и здрав, ала той продължава да нехае за нея и нейния живот. Йосиф Сърчаджиев не я е виждал от години и не се появи нито на погребението на Пепа Николова, нито на това на Иван Ласкин.

Всъщност жестокостта на режисьора стига още по-далеч. Той никога през живота си не е виждал внучката си София. Детето не познава дядо си и до този момент двамата дори не са се срещали.

Алекс отдавна е простила на баща си, че ги изостави с майка й преди повече от 30 години и забрави, че има дъщеря. Актрисата е наясно, че не може да разчита на Йосиф за нищо, но й било много мъчно, че дъщеря й няма никакви баба и дядовци, на които да се радва.

Бабата на София по майчина линия почина далеч преди детето да се роди, което е всеизвестен факт. Дядо й по бащина линия също вече е покойник, той почина няколко месеца преди сина си.

Майката на Иван Ласкин още е жива, но изобщо не се интересува от внучето си. Тя живее в Испания и все едно София няма баба.

Единственият, който е близо до Алекс и Софи, е Йосиф Сърчаджиев. Той обаче никога не е виждал своята внучка и няма намерение да я види. Дори не й помага финансово. Забравил е изцяло, че има внучка, както забрави, че има и дъщеря.

Запознати твърдят, че на Александра й било мъчно, че дядото на София не иска да я види. Детето имало нужда и от други роднини след смъртта на баща си, но уви.

Източник: Crimesbg.com