Алекс Раева не иска брак и опроверга всички слухове за скорошна сватба!

Шокиращо признание направи певицата Алекс Раева пред в. "Монитор". В него тя разкрива, че не желае брак и не е от жените, които се виждат в бяло. За разлика от почти всички дами, Алекс не желаела да бъде булка и може би това никога нямало да й се случи, просто защото Раева се счита за прекалено духовно извисена, за да зависи от подписи.

[caption id="attachment_324806" align="alignright" width="300"]Алекс Раева не мисли за брак, но иска бебе Алекс Раева не мисли за брак, но иска бебе[/caption]

"Когато човек обича, не виждам причина това да се документира. Любовта е нещо свято, което не се определя с хартия, а се чувства в душата. Затова е твърде вероятно никога да не се омъжа, но пък се надявам винаги да съм щастлива и влюбена, както в момента." - споделя певицата.

Признанието на красивата Алекс Раева е истински шок за обществеността, тъй като от месеци се считаше, че тя подготвя своята сватба с диджей Дончо, припомня Kliuki.bg. Оказва се обаче, че и двамата са щастливи от сегашното положение и нямат намерение да минават под венчилото. Следващата стъпка, която ще направят в любовта, е да си имат бебе. Съвсем скоро певицата ще навърши 34 години и вече няма какво да чака.