Пет години след като му роди дете и на прага на 44-та й годишнина, Алекс Раева най-после получи годежен пръстен от бизнесмена Любомир Палаханов, с когото живеят на семейни начала. Той й предложил на яхта насред морето в присъствието на Орлин Горанов и съпругата му Валя, което навява на мисълта, че именно те ще кумуват на предстоящата им сватба.

 

В края на миналата седмица Алекс Раева написа в текст към клипче, в което показва годежен пръстен на безименния си пръст: „Имам нещо да ви казвам". Бижуто е много елегантно, украсено със забележителен по размери диамант. Със сигурност струва поне колкото хонорара на годеницата в шоуто „Денсинг Старс” на Би Ти Ви, в което тя беше водеща през пролетта. Но това е въпрос от второстепенно значение. Най-важното в случая е, че нейният партньор, с когото делят общо жилище от години и отглеждат дъщеря, най-накрая се е решил да й предложи да узаконят връзката си.

До сватбата най-вероятно ще мине още поне година, а може би и повече, защото се очаква да е грандиозно събитие, което изисква дълга и сложна организация. Отсега може да се каже, че кумове най-вероятно ще бъдат Орлин Горанов и съпругата му Валя, защото именно те са причина за запознанството на двойката и свидетели на предложението за брак.

 

След краха на поредната си връзка преди време, Алекс решава да лекува разбито сърце на лодка, заедно с голяма група приятели, с които всяка година се гмуркат. Този път обаче Орлин Горанов кани на борда нов човек – Любомир Палаханов, с когото са близки. Любовта между бизнесмена и певицата пламва от пръв поглед и двамата заживяват заедно след това пътуване, а по-късно на бял свят се появява и дъщеря им. Съвсем логично предложението за брак също е било на яхта, в присъствието на Орлин Горанов и съпругата му. 

 

Това е третият годежен пръстен, за който певицата е споделяла. Първият идва преди години от Слави Трифонов още когато тя работи в негово шоу. Аферата на Раева и Дългия в началото е тайна, тъй като той има официална връзка с психоложката Маги. „В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Виждаше в мое лице себе си или по-точно черти от своя характер – необузданост, категоричност, първичност... Имахме много общи неща, но беше сложно.

 

Още първата година от интимните ни отношения стана ясно, че нямаме никакво бъдеще. Той настояваше, държеше на мен, аз вземах от него каквото можех. Като последен шанс да ме задържи ми предложи годеж в църква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано до последната подробност, но за мен беше празен ритуал”, споделя след години Алекс.

До сватба не се стига и тя се разделя със Слави.

 

Следва болезнена връзка с бизнесмена Камен Атов. Звездата не крие, че често е ядяла бой от него и е търпяла, защото смятала, че той има нужда от помощ, а тя може да бъде негова спасителка.

 

„За шамарите ме е срам, че съм ги допуснала. Още на първия трябваше да си тръгна. Оставането е мой избор. Отвратително е, когато този човек ти посегне и след това каже: „Ох, съжалявам, аз съм идиот“. Започва се едно самообвинение..“, разказва Раева. Атов й предлага брак по време на пътуване до Чудните мостове в Родопите

 

Качват се на най-високото място и там пада на коляно. Тя казва „Да!“, но тормозът, който търпи в крайна сметка й идва в повече и го напуска. Депресията след раздялата я вкарва в порочен кръг от самосъжаление и самоизолация, от който певицата излиза стопена от нерви – отслабнала с цели 17 кг. от това състояние я вади диджей Дончо, но и връзката с него в крайна сметка приключва.

 

Звездата се среща с Палаханов през 2018 г. На предстоящата им сватба се очаква да се събере целият аристократичен елит в страната. Със сигурност цялото семейство Халваджиян ще бъдат поканени на събитието, както и целият им приятелски кръг, включително и приятелката й Мария Игнатова и бившият й любим Димитър Рачков, Краси Радков, Любо Киров, Катето Евро и др.

Източник: Уикенд