Александра Раева стана майка чак на 39-годишна възраст само заради едно – бурна младост, пълна с креватни изпълнения. След като остаря, реши да се задоми, но дори и с това си свое действие показа огромото си безочие.

За никого не е тайна, че преди няколко години Алекс разби брака на настоящия си мъж Любомир Палаханов. Тогава тя му стана любовница, а след това го накара да се разведе със съпругата си, от която има две деца, като на свой ред забременя от него.

Сега шавливата страна на Раева е напът отново да се прояви. Тя е избрана за водеща на завърналото се у нас шоу „Денсинг старс”, което за нея е добре от финансов аспект, защото ако разчита само на безславните си песни, ще умре от глад.

Алекс обаче сякаш не се гласи само да работи, а ще си търси любовник измежду участниците. Доказателство за това е, че от седмици прави разкрасителни процедури по лицето си и гладува, за да може да свали някой „жребец”.

Не е тайна, че Любо е доста по-възрастен от Алекс. Едва ли на една прехвърлила неотдавна 40-те жена ще й е приятно с един почти пенсионер. Ясно е, че е с него само заради издръжката на нея и детето.

От години певицата се препитава чрез креватните си изпълнения с Любо. Той й покрива абсолютно всички финансови нужди. Тя една кола не може да си купи и затова кара една от неговите.

Говори се, че Слави Трифонов преди време е изхвърлил Александра от живота си заради огромния й мързел и това, че погледът й все шарел край други мъже. Макар да не му е била изневерила, той не искал да чака да го направи и затова й бил шута.

Източник: Crimesbg.com