Алекс Гърдева даде първото си официално интервю в Инстаграм профила си

Брюнетката най-накрая разкри дали са двойка с Виктор Стоянов. В шоуто ергенът и психотерапевката показаха доста топли чувства. Виктор си падна тотално по Алекс, като на нея й отдели най-много време и непрекъснато я заливаше с целувки, ласки и подаръци.

Но малко преди финала на риалити формата той не я защити от агресивното поведение на Виктория Капитонова и Алекс напусна шоуто. Тя не взе роза от Виктор и си тръгна разочарована. Александра бе обидена, че Виктор нямаше сили да се изправи срещу арогантното поведение на рускинята и да я защити.

„Виктор е добро момче. Пожелавам му да е много щастлив с новата си. Може би, ако беше постъпил по малко по-различен начин, нещата щяха да се развият по друг начин. С него имаме само приятелски отношения. Той бе с мен на събирането на участниците, защото ми бе много труден престоя там.Но ние сме се отдалечили доста и няма как да се върнем отново на същото място, като в шоуто“, дипломатично отговори на въпросите Алекс Гърдева.

Феновете обаче не останаха доволни от отговорите й. Те роптаят, че са чакали толкова време нещата между нея и левента да се развият, а те са ударили на камък.

„Добре си изиграхте картите. Май това и вашето бе постановка“, нападна я директно фенка.