Манекенката Алекс Богданска буквално изревала от ужас като научила, че бившият й мъж Даниел Петканов си има нова. Това разкриха близки до Александра, която се надявала в крайна сметка Лудия репортер да размисли и да се съберат отново.

Както ни е известно, Алекс изобщо не искаше да се разделя с Дани и той бе този, който я сюрпризира с новината, че иска развод. В онзи момент Богданска дори си мечтаела да имат второ дете. "Дани ме съсипа, чувствах, че не мога да дишам, имах паник атаки, косата ми капеше", разказа пред Мон Дьо преди време манекенката.

Алекс Богданска изрева: Бившият й си намери нова! (вижте с кого е Даниел Петканов - СНИМКИ)

После с Даниел запазиха приятелските си отношения и тя се надявала в един момент да се съберат, но... явно Петканов е на друго мнение. Той не крие, че излиза с жени, а и вече си има избраница. Намерил я в сайт за запознанства и не се срамува от това.

Даниел се записал във всички възможни сайтове и платформи за търсене на партньор като първо стартирал само с намерения за афера. Той се държал възпитано с момичетата, с които си чатил и нямал изцепки от рода на тези на Стефан Николов на Гала, който кани дамите да му опитат меда...

Дани прилагал такива снимки в профилите си като тази тук, а явно вече е открил и дамата, с която ще е за нещо повече от два-три пъти.