Александра Богданска е с 15 години по-млада от Мария Илиева, но както се казва – няма млади и стари, а можещи и неможещи. Манекенката изглежда великолепно и е по-красива дори от младата версия на певицата, но в сексуален аспект е на светлинни години от нея.

Това става ясно от Мартин Светломиров, който в момента топли леглото на водещата на „Биг Брадър 6”. Той е бил интимен и с изпълнителката на „Нищо”, така че може да направи съпоставка.

Марто е разкрил в мъжка компания, че Алекс не е лошо момиче, но не се справя много добре в секса. Разчитала предимно на мъжа и чакала той да поеме цялата инициатива.

Докато Мария Илиева била истинска тигрица в леглото. Задоволявала и най-малката сексуална нужда на мъжа, за нея нямало нищо забранено в секса.

Именно заради енергията, която влага, Мария винаги си избира по-млади мъже, тъй като по-лесно издържат на темпото й. Както е известно, в списъка й са Иво Аръков и Наско Колев, които бяха младежи, когато тя ги „обязди”, а рапърът дори беше непълнолетен.

Алекс Богданска пък е на обратния полюс. Тя си пада по по-големи от нея мъже. Бившият й съпруг Даниел Петканов е с 8 години повече от нея на възраст. Чужденецът Макс, с когото му изневери, също е по-възрастен от нея. Ситуацията и с Мартин сега е сходна.

Източник: Crimesbg.com