По всичко личи, че Александра Богданска се е заела сериозно със задачата да бута напред музикалната кариера на настоящата си изгора Мартин Светломиров. В този ред на мисли тя е юрнала всичките си приятели инфлуенсъри, сред които Наум Шопов и Теа Минкова, да го рекламират. Освен това го уреди като изпълнител на сръбски хитове на сватбата на Сашо Кадиев с Ивелина Чоева. Левентът, който изпълнява кавъри, отдавна мечтае да се изявява на голяма сцена и дори някой ден да има своя авторска песен.

 

Според мълвата, Мартин излиза само с известни в публичното пространство дами. В миналото си той е бил гадже и на певицата Мария Илиева. Светломиров произхожда от заможно семейство и финансовите средства не са му проблем, но пък целта му е да се сдобие и с популярност.

Феновете на Богданска са категорични, че има известна визуална прилика между бившия й съпруг Даниел Петканов и Светломиров. И двамата са доста високи, каквито и трябва да са, за да подхождат на ръста на манекенката от 185 см. Интересен факт е, че бившият и настоящият й мъж, се разбират много добре и помежду им няма никакви търкания. Лудия репортер дори похвали новия на манекенката, наричайки го „страхотно момче“.

 

Почитателите й обаче недолюбват новия й избраник, тъй като смятат, че тя заслужава някой по-сериозен мъж, но явно поради една или друга причина, привлича точно такъв тип господа.

 

Оставяйки настрани личния й живот, не може да се отрече, че кариерата на Богданска се развива повече от успешно. Освен това тя е и успешен инфлуенсър, а наскоро се завърна от седмицата на модата в Париж. Припомняме, че преди време тя взе участие във ВИП Брадър, където сключи брак с Петканов, така че има опит с подобни предавания.

„Внимавайте, тъй като аз видя ли реалити, се женя!“, пошегува се Богданска в телевизионен ефир.

 

След развода й с Петканов, Алекс не спира да обикаля по света. Понякога пътуванията й са свързани с работа, а друг път на почивка – или с изгората си Мартин, или пък с приятелки. Щастлива е, че има много близки хора, на които може да разчита и са й в подкрепа след развода. Именно те й вдъхвали кураж и я спасявали от самотата.

 

„Имам много приятелки и понякога дори съм пренебрегвала семейството си заради тях, но после тази отдаденост ми се отплати. Благодарна съм на всички, които ми помогнаха да премина през това изпитание, за да не изпадна в депресия. Говорила със с мои разведени приятелки, които ми даваха съвети, въпреки че не можеха да се поставят изцяло на мое място“, споделя Богданска.

 

Както е известно, двамата с Петканов имат син Габриел, който след няколко месеца ще навърши 6 години. Вече е записан в предучилищна група на частно школо, където таксата е в размер на няколко хилядарки годишно. Малчуганът прекарвал пълноценно време и с двамата си родители, които се редуват в грижите за него, така че да не усеща раздялата им.

 

„За щастие той още не разбираше толкова, когато се разведохме. От малък много домове е сменил. Казахме с усмивка: „Ето, сега ти имаш много къщи, идваш и при мама, идваш и при тате, после при баба и дядо, навсякъде имаш играчки“, споделяла е манекенката.

 

Всяка зима риалити звездата изкарва със сина си на някоя топла дестинация, обикновено Тайланд. Сега обаче може да пропуснат заради училищните му занимания. А и да не пропускаме факта, че Богданска е затрупана от ангажименти, така че по всяка вероятност почивката ще бъде зачеркната.

Източник: Уикенд