В "Ергенът" става все по-интересно и скандално. През следващите два дни ще станем свидетели на поредните зверски скандали между момите като две от тях ще си тръгнат от имението завинаги. Алек Младенов ще вземе крайно тежко решение утре вечер и ще изгони участничка, която очаквахме да продължи.

Повече от странно ще е поведението на едно от момичетата обаче, което единствено няма да се съгласи да изпълни желанието на ергена на втория вечерен коктейл - в четвъртък. Алек ще помоли всички да махнат официалните рокли, натруфените прически и тонове грим, за да се покажат съвсем естествени и натурални - с измити лица и без макиаж.

Е, всички ще откликна на молбата му, с изключение на една, която категорично ще се възпротиви. Тя няма да пожелае да се появи без грим, което ще учуди страшно много Младенов.

"Защо не ми даваш това право да те видя без грим? Нали това е нещо съвсем нормално за всяка двойка?!", ще я попита синеочкото, а отговорът на момата ще потресе и него, и останалите момичета, и зрителите.

Интересни моменти предстоят в шоуто, които ще видим още от тази вечер.

Източник: Crimesbg.com