От последните снимки на Албена Вулева в социалната мрежа става ясно, че вече е преминала в отбора на брюнетките, залагайки на кестеняв цвят за косата си. Според почитателите й, този цвят й отива много повече и изглежда значително по-свежа.

 

Прави впечатление, че Вулева позира пред празнична украса в 5-звезден хотел. Както стана ясно преди време, тя се отказа от християнството и прие исляма за своя религия, но въпреки това не се е отказала изцяло от коледната магия. Тя дори украсява елха в дома си за добро настроение, макар да е в пълен разрез с мюсюлманската религия.

 

От няколко години устатата дама работи като рецепционистка в Кипър, където се е установила и се връща в родината си все по-рядко. Продължава търсенето на заможен кипърец по примера на чалга ветеранката Петра, но за момента все още не е успяла да оплете някого в мрежите си. Албена скоро ще чукне 48 години, но твърди, че интересът на силния пол към нея все още не е секнал.

 

Албена Вулева вече е брюнетка

След раздялата с приятеля й Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг мъж. Тя неведнъж е споделяла, че е крайно разочарована от българските мъже, които според нея са не само стиснати, а и много мързеливи. Категорична е, че не иска деца, защото майчинския инстинкт така и не се зародил у нея.

 

Не желае да се връща отново на работа в телевизията заради огромната цензура. Предпочита да публикува творческия си порив в интернет пространството, където има по-голяма свобода.

Източник: Уикенд