Албена Вулева още прави черни магии, не може да си хареса мъж!Преди шест месеца Албена Вулева се завърна от Кипъ

р, където работеше като рецепционистка в местен хотел. Тя имаше намерения пак да замине тази пролет, но те не могат да се осъществят заради пандемията и спрените самолетни полети. [caption id="attachment_443953" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева не може да си избере мъж[/caption] Туристическият сезон е пред провал и работата на устата блондинка също е под въпрос. Бившата водеща не е никак доволна от положението в родината и нямаше търпение пак да отпътува за чужбина, но уви – плановете й се провалиха. Тя признава, че в България се чувства депресирана и слънчевият остров Кипър й липсва. „Нямам нито тонус, нито желание за живот…“, ожали се Вулева. Риалити звездата от „Биг Брадър“ казва, че по характер е оптимист, но всичко случващо се напоследък й идвало в повече.

Настроението й било променливо - тя с носталгия разглеждала летните си снимки, спомняйки си за пясъка и морето. Поне финансовото й състояние я успокоявало, защото по време на гурбета заделила средства.

Сега пък почти не излизала от вкъщи и харчела само за най-необходимото. Албена неведнъж е коментирала, че не съжалява за работата в чужбина, въпреки че не била лека. „Бях част от обслужващия персонал, но какво от това?! Не се срамувам! В свободното си време много се забавлявах...“, споделяла е лондинката. Междувременно авторката на култовото предаване „Сигнално жълто" продължава да се занимава с черна магия, но рядко прибягва до нея. Предпочита по-простите заклинания за късмет и щастие. „Мога да правя и бих направила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина, няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми. Тежко занимание е, ала понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и трябва да си получат заслуженото“, разказвала е Вулева. За черна магия тарифата й скачала и достигала над 300 лева, а за по-прости ритуали искала между 50 и 100. Амулетите й за късмет вървели около 10-15 лева. Сега обаче този бизнес също бил в застой. Извън работните ангажименти Албена Вулева все още не е открила подходящ партньор за себе си. Тя се хвалеше, че в Кипър е имала много ухажори и сред тях се откроил един, който успял да привлече интереса й, но за кратко. С него работели заедно в хотела и флиртът им кипял с пълна сила, ала Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това. Тя гледала да си запълни свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина, а други отношения не търсела. След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, бившата водеща не е афиширала връзка с друг мъж. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят. Албена вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена, пише вестник "Уикенд".