Устатата Албена Вулева успя да разплаче водещата на "Горещо" и да затвори "голямата й уста"!

Албена Вулева си е Албена Вулева и няма аналог - това доказа за пореден път самата тя, когато в свое открито интервю за Лайфстайл.бг отново добре нареди бившите си съквартиранти от Вип Брадър, както и своята врагиня номер едно - Венета Райкова.

Водещата на погребаното вече предаване "Горещо" и на "Голямата уста" взе, че затвори "голямата си уста" и онемя пред истините, които чу за себе си и семейството си от Албена Вулева. А именно - Вулева толкова добре обрисува картинката на кариерата и брака на Венета Райкова, че блондинката със сигурност се е разплакала. От яд, разбира се, никой не твърди друго...

[caption id="attachment_330811" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева затвори устата на "голямата уста"[/caption]

Албена Вулева тотално срина Венета Райкова заявявайки, че водещата от Попово не е постигнала нищо за 20-те си години пребиваване в столицата и съответно в национален ефир. "Освен с детинщини и махленски клюки, с какво друго е блеснала Венета Райкова и какво друго е способна да сътвори?! Ами ще ви кажа - едно голямо нищо", разбъбри се Албена Вулева, след което тотално срина Венета Райкова с истината за прехваления й съпруг Тишо.

"Кой точно е Тишо, че Венета се скъсва да се пъчи с него?! Нали уж е известна, а погледнете за кого се омъжи, милата - за никому незнаен човечец, добил известна популярност с появата си в Къщата на Биг Брадър и с това, че е "оправил" една жена с обратна ориентация в лицето на съквартирантката му Мел. Това е - това е всичкото "постижение" на Тишо. Голяма гордост за Венета Райкова, няма що", продължи да налива масло в огъня Албена Вулева.

След тези й "благи" слова по адрес на Венета, кариерата и домочадието й, то е напълно сигурно, че двете няма да седнат и да изпушат лулата (или наргилето) на мира още дълго време. Чудим се само какъв ще бъде ответният отговор на Венета Райкова, когато смогне да се отърси от чутото и да възвърне говора си, шегуват се столични зевзеци.