След по-малко от месец Албена Вулева ще навърши 47 г., но все още няма дете, а няма и мъж в живота си. Някогашната тв водеща твърди, че никога през своя живот не е мислила да забременее.

Полурускинята не само не иска да бъде майка, но и смята майчинството за ненужно похабяване на силите и младостта на една жена. Вместо това тя може да си живее живота, да се забавлява по заведенията и да излиза с много мъже.

В момента Вулева трудно може да се справи с отглеждането на едно дете, дори и да иска. Тя не само няма мъж до себе си, но и няма достатъчно пари да бъде самотна майка.

Албена от няколко години е напуснала изцяло журналистиката и работи като рецепционистка в хотел в Кипър. Там обаче е само на сезонна работа и всяка година се прибира в България по това време, като през зимата живее с парите, спестени от Кипър.

Според някои слухове Албена Вулева не иска да има деца заради комплексите си от детството. Майка й Людмила Захажаева не е била перфектният родител и й е нанесла много психологически травми, свързани със самочувствието. Това може да обясни и настъпателното поведение на Алби към известните и успели личности у нас.

Източник: HotArena.net