Албена Вулева е отвратена от лицемерието на Гала и на цялия й екип!

Албена Вулева е избухнала пред приятелки само минути след гостуването си в "На кафе" днес. Скандалната репортерка е бясна от лицемерието на Гала, както и на целия й екип, научи Kliuki.bg. Албена не разбира как може цели 2 месеца тя да бъде публично обиждана и критикувана от тези хора, а щом влезе в студиото на предаването, те да се държат сякаш няма такова нещо.

"Аз толкова лицемерни хора не бях виждала никога. Обиждаха ме в продължение на 2 месеца, а сега ми правеха мили очи и ме питаха разни неща съвсем спокойно. Тази Гала е толкова долно същество. От години се прави на добричка, а злобата й я изпива цялата. Ако я срещна някъде навън, ще я размажа само с думи, защото за друго не става." - избухнала Албена Вулева пред свои близки.

[caption id="attachment_330235" align="alignright" width="300" class=" "]Албена Вулева е бясна на Гала и колегите й Албена Вулева е бясна на Гала и колегите й[/caption]

Трябва да се каже, че блондинката има право донякъде, защото действително Гала и останалите трима в екипа й се държаха отвратително спрямо нея, а сега опитаха да замажат очите й. Албена обаче е изгледала внимателно доста издания от "На кафе" и не успя да бъде зблудена.

"А Маги Желязкова даже не заслужава коментар. С какво всъщност стана известна тази жена? Нищо не е постигнала сама в живота си. За визията й да не говорим. И тя ще става и ще ми повишава тон. Мисля, че я поставих на точното й място." - разказала отвратена на близките си Албена.

Гала, Патрашкова и останалите в "На кафе" дълго време обясняваха как щели да бъдат потресени, ако Вулева победи във "ВИП Брадър", което накара репортерката на "Евроком" да стъпи враждебно настроена в студиото на предаването. Тя отрече всякакви спекулации за договорки с Нова ТВ за съвместна работа и продължава да твърди, че е доволна от кариерата си до момента.