Връзката между Албена Михова и Тома Здравков приключи преди доста години, но и до днес тя буди интерес. Не само защото той е с 12 години по-млад от нея, а защото и двамата са с много темпераментен характер.

Актрисата разкри в интервю нещо много интересно, което се е случвало по време на връзката й с рокаджията. Оказва се, че той е броял кой от тях двамата има повече фенове и е избивал комплекси, че тя е по-известна от него.

Михова не спомена името на Тома, но най-вероятно става дума именно за него, защото това е най-сериозната й връзка с негативен край. Тя сподели само, че мъжът също е бил с професия от сферата на изкуството, публична личност, затова е завиждал на феновете й.

Разбира се, тези твърдения за Тома противоречат на всичко, което се каза за него по време на „Като две капки вода“. Всички в екипа се спукаха да повтарят, че той е много добър и скромен човек.

Всъщност обаче може и да се е прикривал, защото след шоуто видимо възрази на третото си място, което според него не е реално на фона на представянето му. Затова рок певецът не празнува с останалите след финала.

Във въпросното интервю стана ясно, че навремето Слави Трифонов не е пожелал да продължи договора на Албена Михова. Тя работеше при него в „Хъшове“ и в началните епизоди на „Шоуто на Слави“.

Маги Халваджиян също вече не я кани за своите предавания. Актрисата се чувства огорчена от това, но не му се сърди.

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com