Албена Михова винаги е била емоционална и експанзивна

Звездата счита себе си за широко скроен човек. Но една случка едва не й докарала инфаркт. И то от собственото й чедо, единствения й син Мартин.

Тази новина тя научила не къде да е, а при гостуването си в подкаста „Не съм такъв човек“.

Водещият я застрелял с вестта, че нейния син върти любов с поп фолк певица.Колоритната актриса не знаела за това, но веднага поискала да разбере името на въпросната изпълнителка от лекия жанр на музиката, която завъртяла главата на синчето й.

„Като ми каза тази новина водещия, направо почувствах стягане в областта на сърцето. За малко да си докарам инфаркт. Не искам фолкаджийка за снаха. Не че не харесвам такива момичета, имам доста приятели сред тези, които пеят чалга, ама направо ми прилоша. Все пак знам, че синът ми не харесва такива певици, ама знаеш ли“, признава си Албена Михова.

Оказа се, че все пак в този слух има половин истина. На фестивал в Сандански, преди години, фолкпевица наистина се увъртала около сина на Михова. Тя искала да го впечатли, но без никакъв успех. Мартин така и не се подал на ухажването на въпросната поп фолк певица, чието име така и не стана ясно коя е.

В момента той има сериозно връзка и двамата живеят в дома на Албена Михова.

Източник: Лупа.бг