Актрисата Албена Михова посети Созопол, заедно с учениците от театралната си школа. Поводът за посещението им бе фестивалът „Музите“, на който трупата представи две постановки.

 

По всичко личи, че 48-годишната звезда не се смущава от фигурата си, предвид факта, че бе издокарана с доста изрязан бански от две части в черно и червено. Русата си коса Михова бе прибрала в небрежен кок.

 

Албена Михова на плаж (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

През цялото време тя държеше под око учениците си. Дори ги предупреди да внимават със слънчевите бани и ги инспектира дали се мажат редовно със слънцезащитен крем. Междувременно проведе и няколко телефонни разговора.

 

Албена Михова на плаж (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Прави впечатление, че актрисата отново е наляла доста. Тя открай време води тежка битка с килограмите, но уви – безуспешна. Наскоро в свое интервю тя призна, че се е обездвижила след операция на тазобезрената й става. Предстои й рехабилитация.

 

Албена Михова на плаж (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Въпреки излишните сантиметри по талията и здравословните проблеми, чаровната блондинка не се е отчаяла и се старае да гледа с усмивка на живота. А и в момента в световен мащаб е популярно движението за т. нар. “бодипозитивизъм” – тоест едрото тяло даже минава за секси и има милиони почитатели.

 

Албена Михова на плаж (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

След операцията за смяна на дясната тазобедрена става Албена преминала през много труден период. Признава, че много от приятелите й са останали в миналото. Само познати или

дори напълно непознати се поинтересували как е, жива ли е, добре ли е, а „уж“ най-близките й я забравили.

 

За щастие, шефът й в Сатирата - Калин Сърменов, често й се обаждал да се информира за състоянието й. Децата от актьорската школа, за които се грижи с много любов, също били нейна опора и мотив да се възстанови по-бързо. Малцина знаят, че освен за актриса, Албена. има и диплома за учителка в детска градина. Оттам дошла идеята й да се занимава с подрастващи, а детската й школа се радва на голям успех.

Синът й Мартин също е избрал да тръгне по нейния път и вече има успешни изяви на сцената.

Източник: Уикенд