Албена и Тома искат дете - това е сериозна и много хубава крачка във всяка една любов

Както всяко хубаво нещо обаче, не липсват и трудности. Двойката споделя, както се пише и в изданието "За жената", че от доста време опитват да си имат свое общо дете, но не се получавало. След много посещения при лекар и изследвания става ясно, че всъщност проблем няма нито у единия, нито у другия партньор. Затова Албена, която е на 39-годишна възраст, но е дива и забавна като тинейджърка, трябва да изкара една хормонална терапия, за да се улесни процесът и те наистина да се радват на бебе, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_310757" align="alignright" width="300"]Албена и Тома са заедно и са винаги щастливи един с друг. Албена и Тома са заедно от години и са винаги щастливи един с друг[/caption]

Албена Михова и Тома са една от хубавите светски и артистични двойки, темпераментни, забавни. Въпреки немалката разлика в годините, те са много подходящи един за друг, а както и времето го доказва - с много истински чувства помежду си. Албена е много артистична, доста музикална и голям български талант, както тя показа с изявите си в "Като две капки вода", където често печелеше любовта на зрителите. Тома е нестандартен изпълнител, с много характерно присъствие.

Двамата вече години са заедно и се грижат и за детето, което Албена Михова има още отпреди да се запознае с певеца Тома. С младока актрисата няма брак, но разбирателството и обичта помежду им е повече от очевидна. Затова дано това артистично семейство скоро се увеличи.