Албена Денкова получи най-големия удар от Максим Стависки!

Фаворитката в танцовото риалити "Денсинг старс" Албена Денкова е съсипана и не спира да плаче. Това разкриха близки до обкръжението й източници, пред които Албена Денкова споделила мъката си през сълзи. А виновник за състоянието й е дългогодишната й половинка Максим Стависки.

Максим Стависки причини най-голямата болка на Албена Денкова като не й позволява да види собственото си дете. Безумно, но е самата истина. Максим Стависки категорично отказал да пусне сина им Даниел в България, без значение, че майка му умира от желание да го види и да е при нея.

[caption id="attachment_317896" align="alignright" width="300"]Албена Денкова Албена Денкова не може да бъде с детето си, Максим не го пуска[/caption]

Детето също искало да дойде у нас, за да бъде заедно с Албена Денкова, с която са разделени от месеци, но Максим Стависки не искал и да чуе. Фигуристът бил обиден на българите, че го наричат убиец и се зарекъл синът му да не стъпи на българска земя.

Припомняме, че определението "убиец" за половинката на Албена Денкова дойде, след като Максим Стависки се качи пиян в автомобила си и предизвика страшна катастрофа, в която уби младо момче и осакати за цял живот девойката Мануела Горсова.

"След това престъпление как да го наричаме - герой ли?!", гневят се потребители по форумите, а самата Албена Денкова е съсипана от отказа на съпруга й да изпрати детето им при нея.

"Не стига, че Албена бе до него и го подкрепяше по време на най-тежките му моменти, а той открито й изневери и я направи за смях пред двете държави, та сега и това. Този човек тотално е откачил, държи се неадекватно и престъпно спрямо майка и дете", категорични са близки до Албена Денкова.

А самата тя често плачела и страдала, че се чува с детето си само по телефона. "Съсипана съм от мъка! Никога не съм очаквала, че Максим ще направи такова нещо. Какво се случи с него, че се промени така?! Какво стана с живота ни?!", ридаела Албена Денкова.