Васил Драганов изживява най-кошмарните дни от живота си. Актьорът, чиято звезда изгря като Радко Чаканов в сериала „Столичани в повече“ по Би Ти Ви, вече не е семеен мъж и отглежда сам децата си.

Жена му Андреа го напусна изневиделица, за да се настани в дома на кварталния кебапчия. С него тя имала извънбрачна връзка месеци наред, а сега е бременна от него.

Драганов разкри публично, че майката на двете му деца очаква бебе от друг мъж. Това е и основната причина никога повече да не иска да бъде с нея.

Актьорът признава, че въпреки изневярата и множеството предателства все още я обича. Той обаче е категоричен, че път назад няма, защото не иска да гледа чужди деца.

Андреа обвинява Васил във физически тормоз по време на брака им. Тя дори го съдеше, но не успя да го осъди, след като не предостави достатъчно доказателства.

„С пръст не съм я докоснал. Сестра й се яви като свидетел, но тя няма как да е видяла, че съм я бил, защото никога не съм. Опитаха се да ме прецакат, за да ми вземат апартамента и колите, за това беше всичко“, разкрива звездата от „Комиците“.

В крайна сметка той успява да спечели попечителство над двете им деца и в момента ги отглежда сам. Андреа може да ги вижда, но той твърди, че почти не го прави.

„Представяте ли си каква майка е, щом съдът даде децата на мен? Никога не й е пукало нито за децата, нито за мен“, смята Драганов.

Според него новият й любовник, когото той описва като доста по-стар от жена му, с невзрачна външност и без много пари, я манипулира и иска да му вземе възможно най-много материални блага. Васил проклина деня, в който той и жена му са се запознали с въпросния мъж, който държи малко заведение за скара в квартала им.

Източник: Уикенд