Иван Юруков се сдоби с доста по-гъста коса от преди!Иван Юруков май си е присадил

коса, подозират фенки на актьора. В целия седми сезон на сериала „Откраднат живот” на Нова тв той играеше с кърпа на главата. Но в новия осми смело демонстрира далеч по-гъста в сравнение с преди коса. Това издават снимки от първите дни на снимачната площадка. [caption id="attachment_429358" align="alignright" width="300"]Иван Юруков Иван Юруков изглежда по-различно от преди[/caption] Още преди около месец репортер на вестник „Уикенд” забеляза, че има нещо странно в прическата на Иван Юруков.

След като в продължение на години и с просто око можеше да се види, че окосмението на главата му е започнало да се дърпа все по-назад... Той изведнъж се появи на представление в Народния театър с много по-гъста и плътна коса.

Наскоро започнаха снимките на нови епизоди на „Откраднат живот” и според източници от продукцията, във визията на актьора занапред упорито ще се избягват кърпите. Които бяха запазена марка на героя му – доктор Табаков. Това е изненада за феновете на сериала, които в сезон 7 упорито обсъждаха неизменната червена „касинка”, украсяваща главата на актьора. „Без кърпата Табаков не е същият”, шегуват се те. Юруков, който от години минава за секссимвол, сериозно се тревожел, че с изчезването на косата му ще изчезне и неговата успешна кариера. Макар да се слави като много добър в професията си и да е наясно, че при мъжете косата далеч не е най-ценното качество, самата мисъл да остане с гола глава го изпълвала с ужас. За негово щастие обаче естетичната хирургия отдавна има решение на този проблем и той се нарича „присаждане на коса”. През 90-те години на миналия век Боби Михайлов стана пословичен като един от първите, които се подложиха на тази процедура. Говори се, че са му я правили в чужбина, а постигането на новата му прическа от отнело месеци. Към момента обаче това се прави и в България и никак не е скъпо, показа проверка на „Уикенд”. Присаждането на коса върви между три и пет хиляди лева, което не е непосилно за джоба на популярен и търсен актьор като Юруков. Дали наистина Иван е прибягнал да методите на естетичната хирургия, за да се радва на гъсти къдрици, поне засега не е сигурно. Едва ли обаче някой ще отрече, че има промяна в прическата му. Която от около месец-две изглежда далеч по-плътна в сравнение с преди.