Диана Димитрова премина през скандала с нанесения й побой и вече е в обятията на известен мъж. Новата й любов бе до нея в последната й изложба в софийска галерия. Той също е известен в обществото и заема позицията на ПР на ФК Лудогорец, неговото име е Владислав Трифонов.

Актрисата Диана Димитрова скочи в прегръдките на известен мъж, забрави за драмата с Вергов СНИМКА

Той я придружи на изложбата в софийската галерия nOva art space, след което в социалните мрежи той определи Диана за най-красивата сред актрисите и художничките, а публикацията бе съпроводена със снимка, на която двамата са плътно един до друг, гледат влюбено и са се прегърнали през кръста. Кадърът е заснет на фона на една от картините на Димитрова.

Владислав работи в Лудогорец от 2012-та година и е свидетел „от кухнята“ на всичките спечелени 10 титли от „зеления“ отбор. Неотдавна той участва и в предаването Стани богат, където си тръгна със сумата от 10 000 лева.

Актрисата Диана Димитрова скочи в прегръдките на известен мъж, забрави за драмата с Вергов СНИМКА - Снимка 2

В интервю преди дни Диана Димитрова сподели, че в последните месеци личният й живот е на втори план и не й остава време за него. Тя работи на щат в Малък градски театър „Зад Канала“, а също така е и част от постановката „Тютюн“ на Варненския театър, където й се налага да обикаля по турнета превъплъщавайки се в образа на Ирина.

Вероятно новата й любов я разбира и подкрепя, тъй като и неговата работа е свързана с чести пътувания с отбора.

Източник: blitz.bg