Години минаха, откакто Николета Лозанова изгря за сефте в публичното пространство и не спираше да пали страсти и коментари с разсъблечените си снимки. Плеймейтката беше синоним на скандал и очевидно това сработваше добре.

Впоследствие тя се кротна в обятията на избраника си Ники Михайлов, а и навъртя годинки, стана родител и се зае да го кара по-кротко. Въпреки това обаче НиЛо знае, че провокацията продава и продължава да ни пуска натуралните си прелести, пък макар и в минимални дози.

Ако сте забравили как изглеждат г@лите г@рди на Николета Лозанова, тя ни ги припомни! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Направи го сега, в първите дни от 2023-та, явно за да ни върви на адреналин. Знаем, че тя е на мечтана ваканция из островите, където освен да язди слончета и да си играе с маймуни, не пропусна да се изтипоса г@леничка на фотоси.

Ако сте забравили как изглежда тя в натура, припомнете си я от тези снимки. Най-провокативната от които е Лозанова, притиснала г@лата си гръд до едно дърво. Убедени сме, че мнозина мъжкарчета са си пожелали да са именно това дърво, но уви... в ролята му май влиза само Михайлов.

Явно вратарят не е от ревнивите, защото иначе не би търпял тези изцепки на половинката си, още повече, когато не става дума за професионални и работни снимки.