Иван Ласкин направи супер подарък на любимата си Алекс Сърчаджиева!

Невероятен подарък направи актьорът Иван Ласкин на любимата си жена и майка на дъщеря му София Алекс Сърчаджиева. Преди броени дни той бе засечен да излиза от официален магазин на Хюндай с чистак новичък автомобил, за когото броил 20 000 лева. Заедно с Иван Ласкин бе и верният му приятел Боби Турбото, който не се отчете с успех в тазгодишния сезон на Биг Брадър Ол Старс.

Изненадата на Иван Ласкин за Алекс Сърчаджиева и семейстото му обаче не се свежда до автомобила, а до нещо много по-голямо. Явно актьорът е решил окончателно да се раздели с чашката, след като преди около три години полицията отне за година и половина година шофьорската му книжка. Тогава Ласкин бе спипан да шофира в нетрезво състояние и бе принуден да трамбова пеша.

[caption id="attachment_336408" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин изненада Алекс не толкова с автомобила, колкото с отказа си от алкохола[/caption]

Припомняме, че още след участието си в предишния сезон на Вип Брадър, Иван Ласкин бе дал интервю в предаването на Мартин Карбовски. Там, в присъствието на половинката си Алекс Сърчаджиева, той призна откровено за проблема си с алкохола, но заяви, че се е подложил на лечение и се зарече, че е успял да тегли чертата и да се превърне в трезвеник.

Година по-късно обаче, преди няколко месеца, папараците на Николета Лозанова засякоха Иван Ласкин да се качва в колата си, надигайки скришом бутилка с неизвестно съдържание, което отново разбуни духовете.

"Любовта на Иван Ласкин към Алекс Сърчаджиева и двете му дъщери София и Люба е по-силна от всичко, камо ли от алкохола. Заради тях той би преодолял всички пречки, само и само да ги направи щастливи. Затова сме убедени, че пороците от миналото му ще си останат там и Иван се превръща в нов човек", коментират близки приятели на актьора.

Дали те ще се окажат прави и Иван Ласкин веднъж завинаги ще натрие носовете на клюкарите от "Папараци" и всички останали зложелатели, тепърва предстои да разберем.