27 години - толкова е разликата между Виктория Готева и "пресния" й съпруг - Евгени Димитров - Маестрото. При все, че младата журналистка е имала едва две връзки в живота си, бракът й със застаряващия музикант шокира мнозина.

Оказа се обаче, че семейството й подкрепяло тази женитба и харесвало младоженеца. Това разкриха близки до Вики, която още е в старта на живота си, нямала е деца и тепърва всичко й предстои. Докато за Маестрото сме наясно - копие на Благой Георгиев, с безброй жени, три от които са го дарили с деца. Разликата между него и Джизъса е само една - Евгени има повече мозък и не парадира с коцкарството си.

"Да, човекът си крие забежките и си вършее тайно, но това прави ли бъдещето му с Виктория сигурно - не! Застрахова ли я от това да му роди четвърто отроче и да се окаже с огромни рога - не! Прави ли разликата им в годините малко по-адекватна - също не! Е, какво тогава са му харесали нейните - парите, разбира се. Парите и връзките", коментират източниците.

Те са убедени, че семейството на Готева би замеряло Маестрото с камъни, ако не беше "Маестрото", а беше, да речем, застарял чичак, продаващ зарзават на пазара.

"Да видим ако беше на заплата и беше на същата възраст и със същия брой жени и деца, дали щяха да им благославят "любовта", подмятат източниците.