Ахмед Доган развърза кесията за внука си!Първородният внук

на Ахмед Доган се радва на особено внимание и 40-ият ден от раждането му бе отбелязан с грандиозно парти от неговите родители Памела и Демир. [caption id="attachment_420449" align="alignright" width="300"]Доган Ахмед Доган готов да позлати първородния си внук[/caption] По стара традиция, която повелява точно 40 дни след появата на новороденото да му бъде направена погача, младото семейство използва повода отново да почерпи за здравето на малкия Адмир. Според поверието след 40-ия ден на бебето всички хора вече могат да го навестяват. А на майката й е позволено да го извежда навън. Но все пак първите, които го виждат, са само най-близките до семейството жени. Гостите трябва да дойдат по светло и да си тръгнат по светло. Желателно е да са млади раждали жени или бременни. Обикновено това са роднини и близки приятелки. Тъй като ритуалът е чисто женски, с организацията се заела снахата на Сокола Памела. Красивата брюнетка отново не изневерила на стила си. И поръчала пищна украса за тържеството, като наела специалисти от агенция за декорации. Които се постарали да направят атмосферата в дома им с Демир истински празнична. Балони, транспаранти и бутикови лакомства очаквали всички поканени на погачата на новородения Ади, както го наричали на галено в семейството, пише Ретро. На таткото, според традицията, не му било позволено да присъства на дамското парти в чест на Адмир. И той използвал възможността да избяга от бащинските задължения и се отдал на любимото си зимно хоби – ските, шпорейки пистите на Витоша до тъмни доби.

За 40-ия си ден внукът на Сокола отново получил куп луксозни подаръци, сред които бебешки бижута от бяло злато, златна лъжичка, маркови дрехи и обувчици, ръчно правени поръчкови албуми и висулки за стаята му с неговите инициали и датата му на раждане.

Наследникът на почетния председател на ДПС проплака на 13 декември 2018 г. Момченцето се роди с перфектни мерки – 51 см и 3250 грама, точно в деня на термина на майката. Младото семейство решило да му даде име, започващо с буквата „А“, за да отдаде почит на дядо му. Самият Доган пък изрично настоял да не го кръщават на него, защото не вярвал в традицията с предаването на имената.