На цели 37 години е Явор Бахаров, но продължава да се държи като на 17. Актьорът, който от години не се е прочул с друго, освен с агресия, пиянски и н@ркомански изцепки, беше набит в дискотека. В случая обаче сам си го търсил и шамарите му дошли дюшеш.

Случката, за която разказаха очевидци, се разиграва в края на миналата година, преди около месец. Бахаров, който отдавна се води сериозно обвързан с Рая Пеева, бил без нея в столичен клуб. Видимо подпийнал, той се загледал по засукана мадама и започнал да я сваля директно.

Момичето му дало да разбере, че не се интересува, а и си има приятел, но Бахаров хич не се трогнал. Дори започнал да става хаплив към нея. След минути обаче осъзнал, че момичето му е казало истината, защото се появил приятелят й.

Едрият и висок мъж хванал Явор за яката и му отперил няколко здрави плесници. Намесила се охраната и го отървала, иначе щял да си изпати още повече.

"Хайде сега Рая Пеева да го гушне, да го погали и отново да си го прибере... Тази и тя не е нормална. Каква жена трябва да си, за да търпиш гаджето ти да те овиква, да се държи като малоумник, че и да търси къде да ти кръшне", коментират в нета.