Е, няма такова унижение! Доскоро знаехме, че връзката на Димитър Рачков и Анита Димитрова е приключила заради несходството в годините и характерите, а какво се оказа?! Оказа се, че новата приятелка на Митето - 39-годишната Камелия Андонова, хич не е толкова "нова". Двамата са имали връзка зад гърба на Анитка. И то няколко месеца връзка...

Това разкриха близки до Рачков, който, както се говори, чака бебе от Камелия. Дали това е истина, или не, със сигурност ще се разбере. Но въпросът сега е, че Анита била бясна.

Димитрова, която не крие огромното си самочувствие и се смята за осмото чудо (пак според очевидци), излязла извън кожата си. Тя отдавна подозирала, че Рачков има силна падалка към Андонова, но докато били заедно, не вярвала да я смени с нея.

"Анита е като всяка една средна гърла - смята, че като е млада и има джуки и балкони, мъжът й е вързан в кърпа. Само че йок - такъв може да е някой тираджия или тракторист, но не и мъж с малко акъл. Верно, че и Рачето големи глупости прави и сигурно пак ще прави, но чат-пат му идва умът", коментират запознати.

Откакто не е с него, Анита уж демонстрирала, че се дразни като я наричат "Анита на Рачков", но май още се фукала с това. Че нали цял "свят" научи коя е, именно заради комика.

Източник: Crimesbg.com