Страшен е скандалът, избухнал в Русия, след като най-голямата звезда на Федерацията - Филип Киркоров, бе уличен, че е правил с@кс с известен техен актьор. За това призна не друг, а самият актьор - Алексей Панин, който никога не е крил, че си пада и по двата пола.

Панин даде шокиращото си интервю пред една от най-гледаните журналистки - Ксения Собчак и разкри потресаващи за имиджа на Киркоров неща. Като това, че Филип сам е потърсил за връзка Панин и е дошъл на уговорената им "интимна среща" с бяла тузарска кола.

Адски скандал в Русия! Известен актьор обяви: Правих с@кс с Филип Киркоров, той беше жената! (СНИМКИ)

Всичко е било уточнено и изяснено предварително, казва Панин, така че не се е наложило двамата да губят време в обяснения, срам, свалки и прочие. Било е с@ксуална афера, в която Киркоров е бил в ролята на... жената.

Адски скандал в Русия! Известен актьор обяви: Правих с@кс с Филип Киркоров, той беше жената! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Аз бях в мъжката роля, ако трябва да обясня случилото се обстоятелствено. Не беше зле. Нямаше и да разкажа за това никога и никъде, ако не бяха настоящите ни политически различия с Филип", каза Панин, чието интервю със Собчак е гледано вече от три милиона зрители.

Разбира се, Киркоров е извън кожата си, на успокоителни и моментално е ангажирал своите адвокати, които да се заемат с Панин и казуса. Официално от него още няма изказване, очаква се тепърва.