Всички се смееха на Камелия, която на над 50-годишна възраст започна да се прави на Лолита. Знаем, че Ками не само си отряза носа и се подложи на няколко тунинга, но и усърдно фотошопира всичките си снимки...

Е, имаме новина! И тя е, че Камелия вече не преде. Колежката й Глория я би по точки и това е меко казано, по-скоро направо я нокаутира с фотосите, които показа. На тях баба Гло, която се радва на двегодишна внучка, изглежда като бебе, буквално. Лицето й е като на лолитка, а и не само това, а цялостното й излъчване е сменено.

Адекватна ли е?! Глория отвя Камелия с "бебешко лице", певицата е неузнаваема! (Ще я познаете ли - СНИМКИ)

Родителката на Симона Загорова винаги е имала по-остри и зрели черти, дори и да са хубави. Тук обаче ни гледа и ни се усмихва такова миловидно и сладко същество, че направо да си глътнеш граматиката.

Адекватна ли е?! Глория отвя Камелия с "бебешко лице", певицата е неузнаваема! (Ще я познаете ли - СНИМКИ) - Снимка 2

Ясно е, че този ефект не е постигнат с операция, а само и единствено с филтрите от телефона на Глория. Но все так не е ли добре да се попита дали има някаква прилика с реалността, чудят се в мрежата.

Адекватна ли е?! Глория отвя Камелия с "бебешко лице", певицата е неузнаваема! (Ще я познаете ли - СНИМКИ) - Снимка 3

"Сравнете й първите две снимки с третата, която също е обработена, но е поне с три идеи по-реална от "бебешките". Че тя по-мъничка от щерка си Мони се е направила, бе. Хайде холан", смеят се зевзеците в нета.