Баба Глория (в това обидно няма, тъй като тя отдавна вече е баба на внучка си Галина) се носи на крилцата на страстта и любовта с избраника си Добромир Добрев. Всъщност химията така е треснала чалгаджийката по главата, че тя първа разкри публично за връзката си и пусна няколко снимки с любимия - нещо, което никога по-рано не си е позволявала.

А и как да не пусне Глория, как да не се похвали, след като въпросният й приятел е една глава над нея, целият в мускули и... абе, мъж, та дрънка (поне визуално, защото на акъл не го знаем колко е). Като казахме мъж обаче, Добромирчо много повече върви за мъж на щерката Симона Загорова, отколкото на примата.

Това коментират масово в мрежите и са напълно прави, предвид датата на раждане на Добрев, която е 1986-та. Цифром и словом половинката на близо половинвековната Глория е още на 36 лазарника. Да се чуди човек какво ще прави с него - ще го отглежда ли, ще са партньори ли.

"Баба Гло яко е изчаткала, ама и тоя явно има нужда да бозае още. Нека! Да го накърми малко, че като му омръзне, като нищо ще си прехвърли мераците на Симонка. Те двете и без друго си мязат", смеят се кодошлии в нета.

След последните публикации за него и Глория в медиите, Добрев затвори профила си, който преди беше публичен. Защо ли и от какво ли го е страх?!