В Кухнята на Ада става все по-горещо

С наближаване на финала нещата стават взривоопасни, както и отношенията в кулинарното шоу.

Започва истинска олимпийска битка за върхът на кулинарията-черните куртки. Тази вечер двата отбора, облечени в синьо и червено, вече са безвъзвратно заминали в миналото.

Играчите от Хелс Китчън са на крачка от черните куртки, но и на крачка един от тях да напусне шоуто.

Седмината оцелели в надпреварата ще се впуснат в ново готварско предизвикателство. Цветомира, Васил,Станислав, както Асен, Кристиан, Виолета и Наталия ще се борят мъжки в новото препятствие. И то е да дадат нова физиономия на добре известни ястия, с които са се представители за първи път пред шеф Виктор Ангелов.

След това първите двама ще се закичат с мечтаните черни куртки, а останалите петима ще се борят в предстоящо кулинарно предизвикателство.

След като един от играчите отпадне, останалите ще се втурнат в битка с отбора на звездите. Най-застрашена от елиминиране е  Мирослава Профирова от звездните кулинари.

А готвачите трябва да се справят с приготвянето на жабешки бутчета и змиорка в надпреварата довечера. Шеф Ангелов пък ще се залива от смях в играта тип „Смях“, където отборите трябва да познават какво хващат, но със затворени очи.

Източник: Лупа.бг