Екипът му трепери от ужас, защото гневът на Дългия е смразяващ!

Гневът на Слави Трифонов е смразяващ. И това го знаят отлично всички, които работят с него. Именно затова към момента в телевизията цари истински ад, а екипът на "Шоуто на Слави" трепери от ужас. И с право, защото решението на Дългия е повече от сурово.

В понеделник Трифонов втрещи зрителите с това, че не сдържа нервите си, избухна в ефир и прекъсна предаването цели десет минути преди официалния му край. След което вбесен излезе от залата, без "довиждане", без поклон или обичайния виц.

slaviГневът на Слави бе породен от новия комик в шоуто му Тодор Баяшинов, който си позволи да изиграе скеч в образа на водещия от конкурентната Нова телевизия Румен Луканов. В резултат Дългия побесня и се опули към актьора пред очите на публиката и зрителите. А после напусна с гръм.

Е, решението на Трифонов вече е взето, разкриха източници от екипа на шоуто. Страшното обаче е, че този път Тодор и сценаристите няма да се разминат с обичайните глоби, а директно ще хвърчат глави.

Трифонов е решил да уволнява, а жертви на беса му ще паднат не един, а няколко човека. Решението не подлежи на оспорване, доверяват свидетели.