Пенка не може да пише, но взима повече пари от грамотни хора!

Ромката Пенка или, както сама нарича себе си "Карибското тяло", се уреди със страхотна работа. Във време на финансова криза и огромна безработица в страната, неграмотната Пенка взима повече пари от много образовани хора у нас. И то само, защото физиономията й ни преследваше от куп телевизионни предавания месеци наред.

Към момента Пенка се изживява като салонен управител в дискотека, намираща се в Студентски град в столицата. Взел я лично собственикът на заведението, който я познавал само от телевизията. Не се знае с какви подбуди й е предложил работа, но се предполага, че има надежди известността на Пенка да привлече клиенти в дискотеката му.

[caption id="attachment_310589" align="alignright" width="300"]Пенка стана салонен управител. Дали ще се справи със задачата?! Пенка стана салонен управител. Дали ще се справи със задачата?![/caption]

"Няма значение за какво я е наел - дали, за да й се радват клиентите, или да я сочат с пръст като маймуна в цирка. Странното обаче е, че я назначи за управител като можеше да започне от по-ниско ниво на сервитьорка например. Но то пък знае ли се дали няма да се намерят клиенти, които ще откажат ромка да ги обслужва", коментират клиенти, които вече са посетили дискотеката и са видели Пенка на работното й място.

Задачата на Кариби е да отива на работа всяка вечер около 22 часа и да настанява новопристигналите клиенти в заведението. Тя трябвало да дава насоки и на обслужващия персонал, а и забележете - на танцьорките в клуба. И, разбира се, с присъщия си нрав, Пенка раздавала заповеди с огромна охота, без значение доколко са разумни или не.

Самата Пенка е много доволна от отправеното й предложение, тъй като самата тя е наясно, че без образование и ценз това си е същинско чудо. Затова и приела сравнително леко факта, че приятелят й я зарязал, заради непрестанното й отсъствие по нощите.