Ани Хоанг, заедно с половинката си Люси Иларионов, разказа неподозираната семейна история на семейството на певицата! Младата фолк изпълнителка този път не каза нищо пикантно или сензационно, а се появи да разкаже една колкото нелепа, толкова и тъжна житейска история!

Баща й не е с български произход, той е от Виетнам, пристига в България още 18-годишен, но през 90-те години, с идването на демоктрацията, в семейната им къща пристигат полицаи, търсейки чужда стока, понеже през онези години много виетнамци се занимавали и с незаконна търговия. Наред с някои вещи, полицията взима и паспорта на бащата на Ани Хоанг. Оттогава семейството започва с грижите си и така до ден днешен. Ходене по институции, прехвърляне на отговорността от едно място на друго, безхаберие, както често се случва у нас. Така един човек живее близо 20 години без документи, в страх от екстрадиране от България и заплахи, че така никога няма да успее да се върне тук, при семейството си. Поради тази причина той няма официална професия, нито пък е могъл да сключи брак.

[caption id="attachment_327073" align="aligncenter" width="300"]Абсурд и драма в семейството на Ани Хоанг Абсурд и драма в семейството на Ани Хоанг[/caption]

Едва от миналата година Люси и Ани са задействали различни отговорни хора и институции, за да може най-после бащата на Ани Хоанг да се чувства пълноправен гражданин.

[caption id="attachment_327074" align="aligncenter" width="300"]Люси и Ани двойка от три години Люси и Ани двойка от три години[/caption]

Освен личната трудност и семейното нещастие, заради всички тези неразбории, тук отново си проличава колко нелепости могат да се случат из родната ни действителност. Не веднъж подобни истории са показвани, както тази на Хоанг, разказана днес в ефира на БТВ, видя Kliuki.bg. За всеки щастливец, който е нямал подобни трудности, остава надеждата това да не го сполети и за всеки от нас, живеещ в България, да си пожелаем страната ни да не става такъв абсурд, в какъвто се е превърнала, от нас зависи.