Русата Златка май е направила аборт

Преди известно време плеймейтката бе забелязана да чака пред специализиран кабинет в столична клиника. Запознати припомнят, че я видели там и преди да роди син на шавливия Благо Джизъса.

Само че Златка Райкова не искала да се обвързва и да сменя отново пелени. След като завъртя любов с натирения спортист Карен Хачатрян, силиконката започна залп от фукни по социалките къде пътува с новия си и какво слагат на масата.

Тунингованата фурия завъртя авантюра с Карен, за да отмъсти на неверия си мъж. Който много скоро скочи в леглото на милионерската щерка Полина и чака петото си бебе от нея. Двамата дори готвят сватба, а Русата Златка не може да се събере в кожата си от яд заради много младата актуална жена на коцкаря.

Но изглежда в световъртежа от емоции Русата Златка е надула корема. Само че тя не била готова нито за сериозна връзка, нито за ново бебе, доверяват нейни аверки.

Според горещия слух Карен бил щастлив, че ще става тати, но мечтата му увиснала безславно.Не се знае дали Златка е абортирала спонтанно или нарочно, но заради това нещата между двамата се отекли.

С днешна дата Златка Райкова демонстрира перфектно тяло и как блъска във фитнеса. Бдителни фейсбукари обаче не откриват общи снимки с нея и актуалния й любовник. Заради което предполагат, че мимолетното им щастие вече е в миналото и с днешна дата двамата са се разделили.

Източник: Лупа.бг