Цветелина Грахич изуми всички

Позабравената бек вокалистка на Слави Трифонов призна, че иска дете. Вече била готова за тази стъпка.

Но близки до певицата са изумени, защото 9 години тя де факто е без мъж. Има и това е Кристиян Шаламанов. Етническият ром, който изповядва християнството е роден в Разлог, но всъщност двамата не живеят съвсем заедно.

А Цветелина Грахич е босненка и мюсюлманка.На пръв поглед етническите различия може да са причина за фактическата им раздяла? Истината обаче да не са непрекъснато заедно е, че той пътува по цяла Европа и го няма с месеци.Но са двойка от девет години и не само че не си изневеряват, но и тачат празниците на другия.

Двамата обаче вече мислят сериозно за бебе. Те са толкова еднакви в желанието си, че изумиха всички в интервюто, което дадоха по медиите.

„Макар да не са непрекъснато заедно заради обстоятелствата и работата им, те са толкова единни, колкото не са мнозина от гилдията, които са женени. Те лягат и стават до половинката си,  а след това бързат да й сложат рога“, коментират близки до двойката.

Единствените им проблеми били от битов характер. Грахич признава, че е маниак по чистотата, докато приятеля й не бил толкова стриктен.