Странни мераци към Лили Иванова има 76-годишният художник Иван Яхнаджиев

Творецът авангардист не е изгубил надежда, че един ден ще рисува по тялото на естрадната легенда. Самата звезда му обещала през далечната 1989 година, че ще се облече в трико с телесен цвят, за да шари на воля по нея.

„Лили е легенда, за нея само адмирации! Обеща ми да й направя бодиарт на едно събиране в столичен ресторант преди десетилетие.

Тогава беше много ентусиазирана! И до днес чакам да ми се обади, за да ми съобщи кога ще действаме“, не е загубил надежда художникът.

Майсторът на четката е нарисувал стотици женски тела. Наскоро той изрисува младо момиче в парка. Мацката не се притесни да танцува пред минаващите минувачи, които шашнати гледаха живото произведение на Иван Яхнаджиев.

Въпреки отпускарският сезон и топлото време, художникът продължава да твори. Той е готов да „оцвети“ всяка красавица или известна личност, която се съгласи да бъде нашарена.

„Предлагам комфот у нас. Дори в тези високи летни температури навън, често пускам подовото отоплението в къщата и ателието си на ул. Бенковски“.

Сградата е строена преди век и вътре е студ, дори навън да е 40 градуса“, споделя 76-годишният творец.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com