Телевизионерката показа как храни рибите в океанаТя проговори рано сутрин на местния език дивехи, на който говорят близо 350 хиляди души пред зрителите в интернет. Това е официалният език на Малдивите, но се говори и в Индия.

Гала съвсем преднамерено заголи корема си в тениска на Стефан, което не прилича на годините й. Водещата чукна 56.

Телевизионерката показа как храни рибите в океана. После пък се изфука как плува сред екзотичните видове. Тя философства, че навярно местните не разбират вълнението й. Смята, че те биха реагирали по същия начин ако видят в наша гора сърна, лисица или заек.

56-годишната Гала се разголи на Малдивите (СНИМКА)

Заради пътуването Стефан пропусна рождения ден на майка си Петя Филева. Поздрави я обаче с мили думи. Внучката Никол също не присъства, която придружава баща си на райското място.

Гала беше много изморена и отчаяно се нуждаеше от почивка. Четири дни преди шоуто да излезе в отпуск, регистрира един от големите си гафове. Повториха интервюто с чалгаджийката Диона, която няма нито един хит.

На есен предаването се завръща с пълна сила, в ново студио, в модерната нова сграда на телевизията. Освен нови срещи очакваме и нови гафове, за кой ли път.

Източник: hotnews.bg