Рени Гайтанджиева или просто Рени, както е позната чалгаджийката от зората на този стил музика, направи шокиращо разкритие. Видно е, че от известно време насам тя всячески се напъва да съживи забравената си кариера, но това е изключително трудно, да не кажем и невъзможно.

При чалга мелачки като Преслава, като Галена, като Емануела и други, както и най-младите попълнения - Лидия, Малката, Данна и сие... възвръщането на интереса към Ренито е повече от спорен въпрос.

Затова и тя се опитва да бъде мила и услужлива към медиите като вече я видяхме в няколко интервюта за единица време. Най-прясната информация, която тя разпространи, или по-точно бомбата, която активира, е свързана с много известен българин, който директно й отправил мръсно предложение.

"Да, този човек искаше да спи с мен и не просто да спи, а да ме скъса от с*кс. Става дума за страшно популярен роден текстописец, който ми предложи още в началото на 90-те да ме направи най-голямата звезда у нас. Но ми постави условие, че за тази цел аз ще му бъда любовница и ще съм му на разположение, когато му се прииска. Ококорих се, напуснах в трясък заведението, в което бяхме и си тръгнах", разказва Рени, която преди чалгата, е била беквокалистка на дует "Ритон".

Източник: Crimesbg.com