Фолк дивата Камелия вече не изненадва никого с фотосите, които пуска в социалните мрежи. Те винаги са със сексуален подтекст, защото тя винаги е полугола и явно й доставя удоволствие мъжете да я изпиват с поглед.

Този път Ками пусна снимка на себе си по жълта хавлия. По всичко изглежда, че фотото е направено специално, а не след баня, защото певицата не е мокра и няма и следа от къпане.

Интересното обаче е, че бившата пайнерка се е хванала за корема, което за по-мнителните говори, че е бременна. Това би било най-великата новина за всички, които й симпатизират, защото проблемите й в това отношение са известни на широката публика.

51-годишната Камелия има два спонтанни аборта зад гърба си. Тя никога не е имала проблем със зачеването, а по-скоро с износването. След двете драми фолк дивата се бе отказала да бъде майка, но може да е размислила.

Гаджето й Цветин е с 9 години по-млад от нея и за него би било напълно естествено да стане баща в момента. Той винаги е искал дете, но заради проблемите на Камелия с времето сякаш се примири, че няма да изпита вълшебното чувство на бащинството.

В наши дни да забременееш на над 50-годишна възраст не е нещо много странно. Елена Йончева например, която днес е евродепутат, стана майка за първи път на 52 г. Има и други примери в това отношение.