Животът на Венелин Петков върви само надолу през последните години. Той изгуби работата си в Би Ти Ви и от уважаван журналист се превърна в обикновен даскал. Доходите му се стесниха петорно и добре, че има спестявания, че иначе нямаше да може да изхранва две деца.

Дали обаче наистина ги изхранва, това е друг въпрос. Петков е разделен с майка им Николета Маданска и няма намерение да си я върне, въпреки съветите на всички около него.

Раздялата им се отразява по-зле на Петков, който не успя да бъде с децата си на Коледа и Нова година. Николета отбеляза празниците със синовете си при родителите си, което стана ясно от нейна публикация в Лозен.

През това време Венелин е бил сам и на двата празника. Нямало е на кого едно „наздраве“ да каже в полунощ на 2022 срещу 2023 г. Всичките му приятели били семейни и никой не го поканил да празнува с тях.

Бившият журналист е вече на 50 г. и очевидно няма никакво желание да се променя. Николета се надявала, че той ще поеме инициатива да стане по-добър човек, но това така и не се случвало.

Сприхавият характер на Петков е причината да се разбие семейството му. Той така и не оцени, че е забил значително по-млада жена от него и затова трябва да я цени. Разликата им е 12 години, но егоцентризмът на журналиста го остави сам като куче в най-важните дни от годината.

Когато били заедно, Венелин не помагал с нищо на Ники за децата, смятайки че това е женска работа. Той не обръщал внимание на синовете си и даже му било досадно да бъде със семейството си. Затова често се усамотявал след вечеря и си правел свои неща. Това е резултат от дългите години ергенски живот, които са го деформирали.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд