Помните ли Румънеца и Енчев?! Че кой може да забрави хитовите им "Аспарух в шатрата", "Моята жена", "Пипни ме тук" и всичките им хитове, които вдигаха на крака мало и голямо... После те се разделиха, но никой и до днес не знаеше, че не са се виждали и не са разменяли и една дума цели... пет години! Да, пет години.

Това признаха двамата днес при Сашо Кадиев и Деси Стоянова като взривиха ефира с публичното си сдобряване. Явно двамата са успели да се помирят предварително, като дойдоха да съобщят, че отново се събират и ще правят парчета. Но пред камерите миналото ги застигна и го удариха на чувства, съвсем спонтанно.

Нещо повече - Енчев дори се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му прости. Стана ясно, че тъкмо той е бил причината за жестокото смразяване между двамата и то е било свързано с пари. "Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам", призна Енчев.

Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече. Дано!