Татковото синче Християн Гущеров има много пороци, но лакомията е може би най-големият от тях. Той нагъва здраво от години, но откакто живее със Светлана, няма граници по ядене.

Жена му обичала да му готви, тъй като се чувствала длъжна и тя да допринася с нещо за това домакинство, след като е на пълна издръжка при семейство Гущерови. Блондинката, която в гимназията можеше да изплаши с лицето си и най-смелите мъже, обичала да прави често баница на мъжа си, а от ястията му правела мусака.

Хриси нагъвал като невидял всеки ден. Той по принцип не връщал ядене, но имал определени изисквания за готвенето, към които накарал Светла да се приспособи.

Когато станали гаджета, Християн накарал плеймейтката да му сготви мусака, за да я пробва дали става за съпруга. Не харесал гозбата, отсякъл, че е сурова, но Светлана (тогава още Василева) не се отказала и продължила да се учи да готви, само и само да я вземат в богатия род и да не се налага повече да работи.

Готвенето е и една от причините Християн да се раздели с фолк дивата Мария. Певицата изобщо не е по домакинската работа и не обича да глези мъжете до себе си, тъй като не е от най-любвеобилните.

Светлана е по-покорна, защото няма собствени доходи и разчита само на мъжа до себе си. Тя е готова на абсолютно всичко да задоволи всяка нужда на тулуп като Християн Гущеров.

Източник: Уикенд