Глория иска да изтрие тези зловещи спомени от съзнанието си завинаги!

Примата на поп фолка Глория е една от безспорно най-успешните, бляскави и обичани певици от бранша. На живота й завиждат мнозина, без обаче да знаят, че всяко нещо си има цена. Която понякога се плаща след успеха, а друг път преди него.

Вторият случай е валиден за Глория или Галина Иванова, както е истинското й име. В съзнанието на примата има 3 истини, които тя упорито крие от всички и до днес, но миналото винаги излиза наяве.

[caption id="attachment_319754" align="alignright" width="300"]Глория Глория иска да заличи ужасните спомени от живота на Галина Иванова[/caption]

Тези кошмарни спомени са свързани с детството и младостта на Глория, която е била брутално изоставена от родния си татко и е живяла единствено с майка си. Двете са преживели отвратителни неща, като били принудени да живеят в къщата на баба й, която се намирала насред циганската махала. Съжителството с ромите било кошмарно, а малката Глория често била бита и трябвало да се научи да се защитава сама.

Вторият ужас в живота й е денят, в който била заплашена да остане инвалид. "Спомням си, че хвърляхме камъни, за да счупим прозорците на една къща на хора, които ни тормозеха. Тогава си нарязах жестоко крака, изтече много кръв, а лекарите едва го спасиха - казаха ми, че е можело да остана без него", разказала Глория на близките си и е благодарна на лекарят, който я е спасил - доктор Шойлев, пише вестник "Уикенд".

В младостта си Глория гледала да изкара някой лев като пеела за по десетачки или двадесетачки из кварталните кръчми, когато я срещнал бившият й мъж Илия Загоров.

Двамата се събрали, той подал ръка на момичето от махалата, но след това си взел "дължимото" от нея. Именно Илия Загоров бил човекът, който водел Глория и я предлагал на боса Георги Илиев. Водел я пред къщата му, където тя оставала с часове, а после я прибирал, без да си отвори устата и да я попита дали е добре и как са се държали с нея вътре.

Докато един хубав ден Илия Загоров постъпва като собствения й баща, стяга си багажа и ги напуска. А Глория остава сама със щерка си Симона Загорова на ръце.

Точно тези факти от живота на Галина Иванова Глория иска да заличи от съзнанието си, но дали ще успее, е отделен въпрос.