По-големите на години наши читатели със сигурност помнят емблематичното за 90-те години на миналия век „Супершоу „Невада“. Това предаване беше най-популярното у нас в зората на Демокрацията.

Именно с него изгря звездата на Къци Вапцаров, който беше негов водещ и който и до днес е актуален. Воденето на Къци обаче трая само 1 година, след което той бе сменен от любовницата на продуцента Ася.

Димитър Станчев е основателят на „Невада“. Впоследствие той се ожени за Ася и днес се радват на трима пораснали синове.

И до днес се носят слухове, че Ася е прелъстила Димитър и така е взела мястото на Къци. Други информации пък сочат, че Къци сее скарал жестоко с продуцента.

Факт е, че Ася се прочу тогава, но след края на шоуто през 2001 г. тя изцяло изчезна от зрителското полезрение. Това обаче не значи, че е загубила страстта си към телевизията.

Ася Станчева, която вече е на 56 г., е авторът и сценаристът на новия сериал, който скоро ще тръгне по БТВ, „София вкъщи“. Тя е горда от своя проект.

„Първо изложих идеите си пред мъжа ми, който е най-близкият ми човек. След това реших да действам“, разкрива блондинката със сини очи.

Тя твърди, че за нищо на света не би се върнала пред камерата и предпочита да работи зад кадър.

29 години по-късно Ася не се разкайва, че подля вода на Къци Вапцаров. Тя е на мнение, че ако не го беше направила, днес нямаше да има това здраво семейство.

Нека припомним все пак, че след като бе изхвърлен от „Супершоу „Невада“, Къци създаде „Риск печели, риск губи“, което пожъна дори още по-големи успехи.

Източник: Crimesbg.com