Великобританец на 25 г се влюби лудо в по-възрастна жена, с която имат сериозна разлика в годините. Дори споделят, че хората на улицата често се бъркали, че това са майка и син в някаква странна връзка.

25-г. залюби жена на годините на майка си, а шест месеца по-късно...

 

25-годишният Люк и 54-годишната Стеф, която всъщност има и 4 деца се запознават през лятото на миналата година в интернет. Бързо се сприятелили и намерили общи теми.

25-г. залюби жена на годините на майка си, а шест месеца по-късно... - Снимка 2

Само 2 дни след запознанството им, те се срещнали на живо и веднага усетили, че трябва да са заедно, определят го като любов от пръв поглед.

25-г. залюби жена на годините на майка си, а шест месеца по-късно... - Снимка 3

Люк споделя, че новата му приятелка и майка му са на една възраст и споделя, че често вижда любопитни и объркани погледи от околните. Влюбената двойка казва, че не се притеснява и не ги бърка хората какво си мислят.

25-г. залюби жена на годините на майка си, а шест месеца по-късно... - Снимка 4

Все пак влюбеният мъж споделя, че има и хора, които одобряват връзката им и гледат нормално на нея.

Стеф също споделя, че в началото е изпитвала притеснение да показва публично отношенията с младия си годеник, но после е решила, че животът си е неин и няма да отдава значение на хорското мнение.

Влюбената двойка смята да мине под венчилото в края на тази година, като дори споделят, че любовта им става още по-силна от неодобрителните погледи.

Двамата съветват хората да не се страхуват от мнението на обществото и да следват сърцето си.

Източник: blitz.bg