Номер ли е признанието на Калоян Митов от "Игри на волята"?! Постановка ли е, хитър ход, или истина?! Знаем, че моделът с тяло на Аполон, призна как никога в живота си не е бил интимен с жена и не знае за какво става дума.

Съотборниците му останаха с увиснали ченета от шока, защото очакваха, че баш той трябва да е натръшкал една сюрия мадами. Но не - Калоян се изчерви, припоти се и смънка, че изобщо няма представа какво трябва да прави с жена в леглото.

Сега - има два варианта. Или това е стратегия, за да лови повече мацки, както предполагат зрители, или Калоянчо е на другия бряг, в което също няма лошо. Но нека поне си го признае, за да не оставя хората с отворени усти и да си мислят, че нещо му има.

Да, съществува и трети вариант, разбира се... и той е все по-разпространен на Запад. Това е Митов да се окаже асексуален, което ще рече, че интимните ласки изобщо не са му по вкуса, с който и да било от двата пола (два ли казахме... всъщност те май вече бяха 32).

При последния тип хора се наблюдава желание за интелектуално развитие, за духовна комуникация с отсрещните, но не и за интимност, нито пък за раждане на деца.

Каква е ситуацията около играча, засега остава загадка. Но може би най-много хора клонят към това, че е на левия бряг.