Голямата щерка на Христо Стоичков не спира да удивлява обществеността с любовните си трепети. След като роди от турчина Айкут, с когото имат различно вероизповедание, сега пък се е захванала с младеж на малко над 20 г.

Мика Стоичкова е на 34 г., което предполага за една жена да търси сериозен мъж. Нищо подобно обаче не се случва с известната футболна щерка, чието гадже в момента е с около десетилетие по-младо от нея.

Възлюбеният на Михаела се казва Йордан Георгиев. Той е съсобственик на рекламна агенция, но е завършил НАТФИЗ. Очевидно обаче като актьор или не му се работи заради ниските доходи, или няма таланта да се развие пълноценно в тази област.

Факт е обаче, че с помощта на любимата си младежът може да се домогне до милиони. Според слуховете намеренията му към Мика са сериозни и нищо чудно и той да й направи бебе.

Факт е също, че покрай известната фамилия Йордан може да се облажи не само с пари, но и с други неща. Все пак Мика Стоичкова стана директор на българската Професионална футболна лига, без да има и понятие от това, което трябва да прави. Основните й задължения са свързани с комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения.

Мика обаче този път изглежда лудо влюбена. Тя криеше предната си връзка, която беше със стоматолога Виктор Ненчев, а сега е била забелязана няколко пъти да се разхожда романтично с проваления млад актьор, който топли леглото й.

Мнозина осъждат тази нейна връзка заради възрастта на възлюбения й. Няма как да очакваш от мъж под 25 г. да бъде адекватен пастрок на дъщеря ти.

Мика трябваше да помисли и за детето си, преди да се забърка с толкова млад мъж. Йордан обаче очевидно е готов на всичко, за да се доближи до милионите на Камата.

Самият Стоичков също надали ще одобри тази връзка. Всеизвестно е, че той иска най-накрая да намери на дъщерите си мъже, на които могат да разчитат, за да спре самият той да ги „дундурка“, но явно Михаела и Христина са свикнали да разчитат на тати и нямат намерение да се променят.

Източник: Уикенд