Коя ще бъде по-известна и по-харесвана от другата - май това стои в основата на враждата, която се разгоря между Венцислава Тафкова и Антония Петрова, въпреки че "по-харесвана" звучи леко смешно. Ами да, предвид факта, че и двете станаха Мис България под масовото освиркване на българите - нещо, на което не се е "радвала" друга победителка, освен, разбира се, Тамара Георгиева, кръстена още Мис Нос...

Както и да е. Причината за скандала между двете - Тоца и Тафкова, е изказване на госпожа Батинкова относно паник атаките, така разпространени напоследък. Тя заяви, че нито ги разбира, нито ги приема.

"Да ме прощавате, а и сигурно много хора ще ми се обидят, но това с паник атаките не мога да го толерирам. За мен това е кифленско поведение, лиготия. Аз, която винаги съм била дейна и борбена, никога не съм се сблъсквала с подобно нещо, именно заради това - защото съм здраво стъпила на земята и умея да мисля рационално", изказа се Антония Петрова.

Ден по-късно Венцислава Тафкова се хвана за думите й и я нападна лично като я обвини в безчувственост и липса на култура.

"Искам да се извиня от мое име за тези твърдения на всички хора, които имат подобен проблем и да ви кажа, че не сте кифли и не сте лигави. Това е сериозно нещо, а този, който говори противното, не само показва липса на обща култура и познания, но и на тотална наглост", заяви Тафкова.

Източник: Crimesbg.com